Tuinontwerp

 

De basis voor uw droomtuin is een goed ontwerp. Van elke tuin, klein of groot, kunnen wij uw droomtuin maken. Wij hanteren hierbij de volgende 5 stappen om tot een goed ontwerp te komen.

Tuinontwerp in 5 stappen:

Stap 1: Uitgangspositie Op basis van een afspraak komen wij altijd bij u langs om uw tuin te bekijken. Hierbij kijken wij naar de staat van de tuin, de ligging, de woning etc.
Stap 2: uw wensen Vervolgens gaan we uw wensen in kaart brengen. Wordt het een compleet nieuwe tuin of wordt het een renovatie van de bestaande tuin? Wat voor type tuin wilt u? Welke elementen wilt u verwerkt zien? Welk budget heeft u? Etc.
Stap 3: het ontwerp Met de uitgangspositie en uw wensen in kaart gaan wij een ontwerp maken. In dit ontwerp verwerken wij natuurlijk onze kennis en kunde. Wij combineren de mogelijkheden van de uitgangspositie met uw wensen.
Stap 4: Planvorming Het ontwerp is de basis voor de nieuwe tuin. Deze gebruiken we dan ook om een beplantingsplan op te stellen. Welke planten plaatsen we waar, in welke hoeveelheid, met welke bloeitijd, welke bloeiperiode etc.
Stap 5: de afwerking Zodra stap 1 tot en met 4 doorlopen zijn, maken wij met u een afspraak om alles door te nemen. Wij lichten de gemaakte keuzes toe en vragen om uw mening. Desgewenst maken we een aantal aanpassingen op het ontwerp. Het definitieve ontwerp wordt voorzien van een heldere en duidelijke offerte, zodat u precies kunt zien waar u aan toe bent.

We kunnen nu beginnen met het aanleggen van de tuin >>>

 

Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud Bestrating

 

 

Contact

Jouk Mussche Tuinen

Oude Rijksweg 90b
7951 DL Staphorst

Tel. 0522 443 246 ‎
Mob. 06 - 11918291
Mob. Herman Visscher: 06-10723110

Jouk Mussche